Det ER smart å spise dessert,
å legge «lokk» på måltidet,
stopppe søtsuget som man ofte får etter en salt middag…
Jeg laget jo en himmelsk-lapskaus med oppskrift HER,
men siden Gubben og Guttene ikke var så begeistret for krydderiene jeg hadde i,
laget jeg en enklere variant.
Sukker – vann – vaniljestang – litt av det gule skallet på en sitron (like deler sukker og vann)
Kok opp, la stå og avkjøle, skjær opp frukt i små biter og la det marinere i sukkerlaken i kjøleskap noen timer.
Server med, f.eks kesam-lime, som jeg likte veldig godt,
eller vaniljeyoghurt, som var mer i Gubben og Guttenes smak.
Enkel og god dessert.
Laken blir ofte liggende igjen i skålen,
jeg bruker å fylle på med frukt, og la stå til dagen etter, så har du enda en omgang dessert!
Enkelt og godt
Og du bruker selvsagt alle de frukter som ditt hjerte måtte begjære….
#dessert #oppskrift #tips #frukt
mmmmm, elsker sånn desert ps har ikke glemt luftløken jeg har lovet deg,skal se om eg får pakket ned noen i morgen )
Ja enkelt men veldig godt. Så bra:) Men ikke styr og stress
apekattlapskaus kaller vi dette :)))
Haha