Denne kaken var enkel å lage og utrolig god! Laget på hytta med hjulvisp.
Kaken skal lages med vaniljekrem. Planen var å kjøpe ferdig vaniljekrem, en Hyttekake skal jo være enkel!
Men jeg glemte vaniljekrem på butikken jeg, så da måtte jeg improvisere og lage egen vaniljekrem. Dog uten vaniljestang for sånt ligger ikke og slenger ute på hytta. Det måtte bli vaniljesukker.
3 eggeplommer, 2dl h-melk, 1god Ts vaniljesukker, 1ssmaizenna og to gode ss sukker. Ha alt i en tykkbunnet kjele og rør mens du koker forsiktig opp til det blir tykk krem. Avkjøl. Eller kjøp ferdig…
Kake :
3små egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 Ts vaniljesukker
1ts bakepulver (lån av din bror hvis du ikke har på hytta)
50 g smør
Sukker og kanel
1,5 stor stang rabarbra
7-8 jordbær
Pisk eggedosis, bland idet tørre og og smeltet smør til slutt. hell røren i en 24″ springform. Stek på 200*, gjerne på en hybelkomfyr, i ca 35 minutter. Sjekk med kakenål
#kake #rabarbra #oppskrift #enkel #hytte
ser deilig ut,akkurat no har eg kost meg med rabarbrakompott med rosiner i )
Har du vaniljekremen på før du steker eller har du den ved siden av?
Hei. Både vaniljekremen og rabarbra has i kaken FØR steking. Ser det var dårlig forklart. Skal fikse litt på den. Men vaniljekremen skal stekes sammen med kaken
Lykke til 