Blir litt tom i hodet etter å ha vært på reise,
så i dag gikk jeg på fjellet med Bonnie istedenfor blogge.
Jeg har og planer om å bake horn,
som vi kan ha til matpakke i morgen, og til litt kos i kveld.
Nå har jeg hverken mozarella eller kyllingkjøttdeig akkurat i dag,
men denne oppskriften som jeg hadde i 2013 så veldig god ut.
Så her får du den:
Deilig kveldsmat dette.
Og veldig fornøyd familie får man også av sånne:)
Halvgrove horn,
siden vi var midt i uken!
Horn med kjøttdeig. 8 små horn.
1,5 dl lunkent vann
1/2 pk fersk gjær
1/2 ts honning
1 ts salt
3 dl fibra
1,5 dl hvetemel
Ha alt i bakebollen, elt deigen minst 8 minutter.
Sett til heving, 10 min til en time…så lenge du har tid.
1/2 pk kyllingkjøttdeig
Krydder etter ønske
2 ts barbeque saus (gir kjøttdeigen mer smak, men kan sløyfes)
En pk mozarellaost
Litt vanlig ost til topping
Stek kjøttdeig med krydder og saus.
Skjær osten i biter.
Kjevle en sirkel.
Skjær med pizzahjul deigen i åtte biter.
Ha på kjøttdeig og ost.
Ikke for mye , men det ER vanskelig å begrense seg.
Rull sammen, tett endene, og prøv å unngå hull i deigen.
Sett til etterheving ca 30 minutter.
Spray hornene med litt vann, og legg på litt ost.
Her kan du og strø litt krydder på om ønskelig.
Stek på 225* ca 8-12 minutter
Avkjøl på rist.
Og kos deg med disse til kveldsmat!
#horn #halvgrove #kjøttdeig #kyllingkjøttdeig #oppskrift #matpakketips
Ja, disse kan jeg tenke meg man får blid familie av 🙂
mmmmm,deilig