Enhver kjeks fortjener flott glasur!
Eller?
Fint blir det i hvert fall.
Lekkert å se på.
Selv om jeg må si at etter min smak,
så er kjeksene best uten glasur.
De er sprøere og beholder sin egen smak!
Men for å bruke som dekor,
absolutt verdt sin vekt i gull.
Det BLIR bare så lekkert!
Stor fargeforskjell fra ute til inne 🙂
Og neida, jeg er ingen mester i dekorasjon.
Men fint blir det okke som!
For å ha noe å glasere,
må du jo ha noen gode kjeks!
Oppskrift på enkle, gode kjeks
Oppskriften fant jeg hos
www.annebrith.no
Royal icing / Glasur til kjeks
500 g melis (en pk)
2 eggehviter
2 ts sitronsaft
(Vann til tynning etter kanten er lagt)
(Farge, jeg bruker gelefarge fra Wilton)
Rør melis, eggehviter og sitronsaft sammen på rolig fart.
Bruk K-kroken (grinden)
Ha i farge og fyll tykk glasur på sprutepose med tynn tupp for «kanting»
#Glasur #royalicing #kjeks #dekorere #halloween