De Beste Biscotti med mandler

Jeg elsker virkelig disse biscotti.

Sprø, men ikke steinharde.
Og med ekstra god smak.
Jeg bruker halvparten mandelmel.
Eller,
bare maler mandler i foodprocessoren,
ikke mer innviklet enn det.

Men dette gjør at biscottien ikke blir så hard,
og gir dessuten en veldig god smak

Det er også hele mandler i,
og disse rister jeg på stekepannen før jeg har dem i.
Det gir mandlene en ekstra god smak.
Rist dem på tørr stekepanne, middels varme,
til du kjenner de begynner å lukte godt,
og såvidt får farge.

Eller bare dropp det 😀
Blir godt uten at de ristes og!

Hele oppskriften,
for disse har jeg laget så mange ganger,
finner du her:

Oppskrift på fantastiske  Biscotti med mandler

 

#biscotti

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *