Perfekt Påskefrokost.

Har du planer for påskefrokosten?
Tips!
Egg og bacon – alt-i-ett !

Gjør alt klart, og server hele familien samtidig.

Frokost skal være godt i påsken.


Egg og Baconfrokost.

6 personer

200 g bacon i biter
8 egg
2 dl melk
litt salt
nykvernet pepper
6-7 skiver formloff, delt diagonalt
Olje til pensling

Stek bacon, pisk egg, melk, salt og pepper


Finn frem ildfaste porsjonsformer, smør dem, gjerne med resten av baconfettet.
Bland halvparten av det stekte bacon i eggeblandingen.
Fordel loffbitene i formene.
Hell eggeblandingen i skålene,(6 stk)strø over resten av baconet.
Smør tuppene på loffen som stikker opp med olje.

Stek formene i varm ovn, 180* 15-18 minutter, til eggestanden har stivnet.
(Mine stekte minst i 25 minutter)

Server!

Veldig enkel, og veldig god frokost!

#frokost #tips #altiett #egg #bacon #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *