Royal Icing / glasur til kjeks

Enhver kjeks fortjener flott glasur!

Eller?
Fint blir det i hvert fall.
Lekkert å se på.
Selv om jeg må si at etter min smak,
så er kjeksene best uten glasur.

De er sprøere og beholder sin egen smak!

Men for å bruke som dekor,
absolutt verdt sin vekt i gull.

Det BLIR bare så lekkert!

Stor fargeforskjell fra ute til inne 🙂


Og neida, jeg er ingen mester i dekorasjon.
Men fint blir det okke som!

For å ha noe å glasere,
må du jo ha noen gode kjeks!

Oppskrift på enkle, gode kjeks

Oppskriften fant jeg hos

www.annebrith.no

Royal icing / Glasur til kjeks

500 g melis (en pk)
2 eggehviter
2 ts sitronsaft
(Vann til tynning etter kanten er lagt)
(Farge, jeg bruker gelefarge fra Wilton)

Rør melis, eggehviter og sitronsaft sammen på rolig fart.
Bruk K-kroken (grinden)
Ha i farge og fyll tykk glasur på sprutepose med tynn tupp for «kanting»

#Glasur #royalicing #kjeks #dekorere #halloween

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *