Alt-i-ett-frokost!

Det er torsdag,
hva med å planlegge en god frokost i helgen?

Egg og bacon – alt-i-ett !

Sammen med en grønn spinat-smoothie har du et fullverdig måltid.

Denne oppskriften har jeg sakset fra min gamle blogg.

Egg og Baconfrokost.
6 personer

200 g bacon i biter
8 egg
2 dl melk
litt salt
nykvernet pepper
6-7 skiver formloff, delt diagonalt
Olje til pensling

Stek bacon, pisk egg, melk, salt og pepper


Finn frem ildfaste porsjonsformer, smør dem, gjerne med resten av baconfettet.
Bland halvparten av det stekte bacon i eggeblandingen.
Fordel loffbitene i formene.
Hell eggeblandingen i skålene,(6 stk)strø over resten av baconet.
Smør tuppene på loffen som stikker opp med olje.

Stek formene i varm ovn, 180* 15-18 minutter, til eggestanden har stivnet.
(Mine stekte minst i 25 minutter)

Server!

Veldig enkel, og veldig god frokost!

God helg!!

#frokost #tips #altiett #egg #bacon #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *