Saftige muffins med årets første rabarbra.

Det er ikke tull.
Årets første rabarbra er klar.
Enkelte steder…..

Jeg fant mine hos naboen,
der står de lunt og solrikt inntil en mur.
Det liker de.

Så jeg laget muffinsrøren jeg snakket om her hin dagen,
den som er perfekt å ha i kjøleskap om du blir kakesugen.

Den beste muffinsrøren ligger klar i kjøleskapet.

Mellom to skjeer muffinsrøre la jeg litt forenklet hjemmelaget vaniljekrem.

100 g creme fraiche
1 egg
3 ss sukker
Frøene av 1/2 vaniljestang

Rør sammen, hell på og stek. (stivner under steking)

Rabrabraen skar jeg i små biter, strødde litt inni sammen med vaniljekremen,
og resten på toppen.

Dryss over brunt sukker til slutt.

Brunt sukker + Rabarbra = Sant <3

 

Stek på 170* ca 20-30 minutter.
Bruk en kakepinn/tynn strikkepinn og sjekk at de er stekt.

Avkjøl på rist. Kan fryses.

Saftige muffins! Så godt!

#muffins #rabarbra #saftig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *