Bounty kuler.

Alltid gøy med litt nytt i julen,
og disse Bounty-kulene var enkle å lage,
og veldig gode.

Oppskriften fant jeg hos KK.no

Bounty kuler

50 g smør
0,5 dl melis
0,5 dl lys sirup
2 dl kremfløte
200g kokos

200g  melkesjokolade
1-2 ss delfiafett

Rør sammen smør, melis, sirup og kremfløte,
kok opp og la småkoke i ca 5-7 minutter til blandingen får konsistensen til sirup,
uten å bli brent. Rør jevnlig, massen skal være gul og tykne såvidt.
Sett i kjøleskap og avkjøl helt. Trill kuler og sett i kjøleskap (frys om du har dårlig tid)
Smelt sjokolade og delfiafett  over vannbad.

Dypp de iskalde kulene i sjokoladen og sett på matpapir.
Avkjøl og legg i boks. Oppbevares kaldt.

1 hendelser på “Bounty kuler.”

Legg igjen en kommentar til frodith Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *