Tangzhong er en japansk metode å bake på.
Kok opp litt av væsken sammen med litt av melet,
noe som gjør at deigen kan ta til seg mer væske,
og at bakverket blir saftigere, mykere og mer holdbart.
Jeg ble inspirert av
Krem.no
og med hennes oppskrift som utgangspunkt laget
Kanelboller / Skillingsboller tangzhong
Boller tangzhong
Julebrød tangzhong
Lussekatter tangzhong
Vørterboller tangzhong
Trøndersk Tekake tangzhong
Og altså, verden mykeste loff med denne oppskriften:
Brytebrød / rundstykker tangzhong
Tangzhong er altså IKKE komplisert,
tross det kompliserte ordet.
høres spennende ut da,er ikke så flink å finne på nye bakemetoder,men kjekt å lese om det da.Nå fikk jeg litt harekjøtt i dag,når det har mørna seg et par dager skal jeg teste det ut,har du noe å anbefale for tilbereding av harekjøtt blir jeg takknemlig for tips.Jeg tok bare ene forfoten og en file,har som tok dyret fikk beholde resten da dei er flere som vil smake,så mitt kjøtt blir bare en liten smak til 1 person
Så spennende! Jeg har aldri prøvd meg på hare. Men synes jeg så du fikk en kokk på kjøkkenet. Sikker på det smakte 🙂