Kjøttfri Tacogryte med maisbrødtopping.

En nydelig start på uken.
Kjøttfrimandag kan være skikkelig godt!

Her kan du i prinsippet ha i hva du vil i tacogryten.
Jeg stekte sopp, gulrot, løk, paprika og hvitløk.
Hadde i mais, røde linser (ferdig kokte fra pakke)
tomatpure, et par plommetomater, spisskummin, oregano,
salt og pepper og litt chili.
1 dl grønnsaksbuljong og to ss creme fraiche.

Bruk det du har, og tilsett litt buljong og creme fraiche,
for å unngå at fyllet blir tørt.

Så lager du maisbrød-deigen.

Til en liten ildfast form:

50 g maismel
50 g hvetemel
0,75 ts bakepulver
1 ss sukker
1 klype salt
1 dl surmelk (biola/kefir etc)
25 g smør, smeltet

Rør alt godt sammen.
Hell fyllet i en ildfast form,
og bre maisrøren på toppen.

Stek på 200* ca 30 minutter

Server med salat, mais, rømmedressing, guacamole eller hva du måtte ønske av taco-tilbehør.

Hva med å servere denne på neste klubb.
Noe helt nytt og spennende.

Kjempegodt og kjøttfritt!

3 hendelser på “Kjøttfri Tacogryte med maisbrødtopping.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *