Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet astra
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
{"id":10152,"date":"2019-01-19T19:05:44","date_gmt":"2019-01-19T18:05:44","guid":{"rendered":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/?p=10152"},"modified":"2019-01-19T16:03:00","modified_gmt":"2019-01-19T15:03:00","slug":"grovbrod-tangzhong","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.minmatgaleverden.no\/2019\/01\/19\/grovbrod-tangzhong\/","title":{"rendered":"Grovbr\u00f8d Tangzhong"},"content":{"rendered":"
Skikkelig mykt og saftig grovbr\u00f8d.
\nSom holder seg mykt i flere dager.<\/p>\n
Jeg blir bare mer og mer hekta p\u00e5 tangzhong.<\/p>\n
Senest i g\u00e5r bakte jeg<\/p>\n
Oppskriften fant jeg hos www.Krem.no<\/p>\n
250 g vann<\/strong> Kokes opp under omr\u00f8ring, 100 g vann<\/strong> Ha alt i bakebolle og elte deigen ca 20 minutter. 1-1,5 ts salt<\/strong> Ha i salt og olje og elte videre 10-20 ,minutter.<\/p>\n Sett til heving til dobbel st\u00f8rrelse. Tildekket.<\/p>\n Kna deigen litt og form den til et br\u00f8d. Str\u00f8 litt rugmel p\u00e5 og lag noen snitt. Sett inn i forvarmet ovn, 230* L\u00f8sne br\u00f8det forsiktig fra formen og avkj\u00f8l p\u00e5 rist.
\n50 g hvetemel<\/strong><\/p>\n
\navkj\u00f8les<\/p>\n
\n20 g gj\u00e6r<\/strong>
\n100 g hvetemel<\/strong>
\n150 g sammalt hvete grov<\/strong>
\n100 g siktet rugmel<\/strong>
\n25 g linfr\u00f8<\/strong><\/p>\n
\nJeg m\u00e5tte skrape deigen opp flere ganger,
\nf\u00f8r den ville eltes av seg selv i bollen.
\n(Liten deig, kan bli liggende i bunnen mens kloen sveiver over)
\nF\u00f8lg med.<\/p>\n
\n2 ss olje<\/strong><\/p>\n
\n(Brett og rull den sammen) Legg i br\u00f8dform.
\nEtterheve ca 40 minutter i formen tildekket.<\/p>\n
\nSprut litt vann p\u00e5 br\u00f8det, og sett gjerne en liten ildfast form i bunnen av ovnen.<\/p>\n
\nSkru ned til 220* og stek tilsammen ca 30 minutter
\nSenk temperaturen til 200* siste 10 minuttene.<\/p>\n
\nNydelig br\u00f8d som er mykt og godt i flere dager.<\/p>\n