Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet astra
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
{"id":9107,"date":"2018-10-12T17:51:19","date_gmt":"2018-10-12T15:51:19","guid":{"rendered":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/?p=9107"},"modified":"2018-12-23T08:00:34","modified_gmt":"2018-12-23T07:00:34","slug":"rundtykker-brytebrod-tangzhong-style","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.minmatgaleverden.no\/2018\/10\/12\/rundtykker-brytebrod-tangzhong-style\/","title":{"rendered":"Rundtykker \/ brytebr\u00f8d Tangzhong-style"},"content":{"rendered":"
Jeg har testet \u00e5 lage sm\u00e5 rundstykker med samme metoden som kanelbollene.
\nDu vet de som var supersaftige og holdt seg saftige i flere dager!<\/p>\n
Og rundstykkene ble utrolig myke og gode.
\nPerfekt til en suppe!<\/p>\n
Men ogs\u00e5 veldig gode \u00e5 spise med p\u00e5legg som vi gjorde.<\/p>\n
Jeg er igjen inspirert,
\nog har tatt utgangspunkt i oppskriften til<\/p>\n
men forandret litt p\u00e5 den etter mine opplevelser.<\/p>\n
200 g vann
\n40 g hvetemel<\/p>\n
R\u00f8r sammen, kok opp og r\u00f8r s\u00e5 klumpene forsvinner.<\/p>\n
Ha i Bakebollen og avkj\u00f8l.<\/p>\n
460 g hvetemel (jeg brukte 1 dl av dem sammalt hvete fin)
\n20 g gj\u00e6r, fersk (eller 6 g t\u00f8rrgj\u00e6r)
\n1 egg
\n175 g kaldt vann
\n1,5 ts\u00a0 salt
\n3 ss\u00a0 olje. (raps\/solsikke e.l.)<\/p>\n
Bland sammen jevningen med mel, gj\u00e6r og vann.
\nKna i kj\u00f8kkenmaskin p\u00e5 middels fart ca 10 minutter.
\nHa i olje og salt, kna videre ca 10 minutter.
\n\u00d8k farten p\u00e5 slutten.
\nSe at deigen akkurat slipper bollen. (Hvis ikke kna videre)
\nog at den er seig og ikke «brekker» n\u00e5r du drar forsiktig i den.
\nHvis ikke kna gjerne litt mer.<\/p>\n
Dekk til og sett til heving til dobbel st\u00f8rrelse.<\/p>\n
Del opp o ca 50 g per emne og trill boller.
\nLegg i rund springform eller andre former som er sprayet med litt bakefett\/sm\u00f8r<\/p>\n
Etterheve 30-45 minutter.<\/p>\n
Spraye med litt vann og str\u00f8 p\u00e5 valmuefr\u00f8.
\nStek ca 20-30 minutter p\u00e5 230* Nederste rille.<\/p>\n
Avkj\u00f8l p\u00e5 rist.
\nKan fryses, men holder seg alts\u00e5 myke i flere dager.<\/p>\n